Wie ben ik?

 “Let your smile change the world, don’t let the world change your smile”

 Het gezicht achter On her way ben ik, Annemieke (48), woonachtig in het midden van het land. Opgeleid als leerkracht en orthopedagoog heb ik een aantal jaar als leerkracht gewerkt. Vervolgens jarenlang in de commerciële branche o.a. als office manager, project manager en change manager in de farmacie en de laatste jaren als manager in de sociale sector.

Een gevarieerde achtergrond. Die me heeft gebracht tot wie ik nu ben: een doorzetter, een organisator, iemand die graag (de dingen) goed doet. Spontaan, sociaal betrokken, warm en veelzijdig.

In het dagelijks leven geniet ik ervan dingen met vrienden te doen, ben ik met regelmaat in de roeiboot of op de fiets te vinden en ben ik dol op films (Filmhuis), boeken, eigengemaakte smoothies, foto’s en uiteraard: reizen.

Op reis zijn, letterlijk op weg. Ik vind het heerlijk. Van een weekendje weg tot een paar maanden van huis. De mensen, de natuur, de cultuur. Het is altijd anders. Reizen doet iets met me. Ik sta in bloei. Ervaar, beleef, kijk, hoor, proef intenser. Doe ervaringen op, heb ontmoetingen en kom op plekken die anders verborgen zouden blijven. Het heeft me al zoveel moois opgeleverd.

Mijn liefde voor schrijven heb ik gaandeweg ontdekt. Tijdens mijn verre reizen heb ik dagboeken vol geschreven. Maar het echte ontdekken kwam pas tijdens het schrijven van een blog tijdens een langere periode in Afrika. Ik ontdekte wat schrijven kon doen, met jezelf, maar ook met anderen.

On her way is uit deze ontdekking ontstaan. Ik wil mijn verhalen vertellen, ervaringen delen, inspireren, meenemen, raken, aan het denken zetten. Door te schrijven. In de hoop zo de wereld, op mijn manier, een klein stukje mooier te maken..